Rocal

De Rocal haarden komen uit het stijlvolle Barcelona en dat is eraan te zien: unieke stukken, kunstwerken op zich voor de liefhebber van strakke en hedendaagse designs. Ze zijn uiterst sfeervol en geven een aangename warmte.

Realisaties van Rocal houtkachels zien?

Of download onze brochures

Eigenschappen van Rocal houtkachels

Onberispelijke afwerking

Deze muur- of centrale haarden hebben allemaal een dubbelwandig geventileerde mantel en worden geleverd inclusief sfeerpijp -waarin het rookkanaal zit verwerkt – en plafondafwerking: voor een
onberispelijke installatie met een strak resultaat.

Dubbele verbranding

De Rocal haarden werken volgens het principe van de dubbele verbranding om een optimale werking te garanderen. Ze zijn tevens uitgerust met een externe luchtaansluiting zodat er geen zuurstof uit de leefruimte
gehaald moet worden (een must voor nieuwe en passiefwoningen).


High-tech processen & handwerk

De ROCAL haarden zijn afgewerkt tot in de kleinste details en uit hoogwaardige
materialen. De mantel is vervaardigd uit koudgewalst plaatstaal van 2, 3 of 4 mm dik, afhankelijk van het onderdeel.

Innovatie en effici├źntie

Rocal houtkachels gebruiken de nieuwste technologie om optimale prestaties te bereiken met minimale emissies, wat ook een aanzienlijke brandstofbesparing betekent.

Garantie en veiligheid

Duurzame haarden die lang meegaan en getest in overeenstemming met de Europese kwaliteitsnormen, kortom: dik in orde.

Hout als hernieuwbare energie

Een natuurlijke brandstof die de mens al sinds mensenheugenis gebruikt. Bovendien is hout gemakkelijk te vinden, relatief goedkoop te verkrijgen en draagt het bij aan het ruimen van de bosbodem.

Rocal gebruikt de nieuwste technologie├źn om optimale prestaties te bereiken met minimale emissies, wat ook een aanzienlijke brandstofbesparing betekent.

Website: https://rocal.es