Altech houtkachels

Het tijdloze strakke ontwerp van de kachels van Altech past uitstekend in de woonkamer van nu, maar zal over vijftien jaar nog steeds aansluiten bij de rest van uw interieur. Hun serie houtkachels overleeft elke modegril met glans. Maar ook om milieu en economische redenen zorgt Altech voor uitblinkers. Het rendement en de warmteafgifte zijn eveneens in de toekomst nog maatgevend.

Realisaties van Altech houtkachels zien?

Of download onze brochures

Eigenschappen van Altech houtkachels

Uniek rookgeleidingssysteem

Het rookgeleidingssysteem van het model Eclips is meer dan 2 meter lang. Rookgassen krijgen hierdoor meer tijd om warmte af te geven aan de speksteen. Het resultaat: een maximaal rendement van maar liefst 86 tot 89%.

Grote verbrandingskamer

Dankzij de ruime verbrandingskamer van het model Ecosy kunt u grotere houtblokken stoken in. Dat betekent: langer warmte met dezelfde effort.


Laag houtverbruik

In tegenstelling tot stalen kachels slaat speksteen de warmte op als een accu. Hierdoor moet je minder bijstoken voor dezelfde warmte.

Klassiek of strak

Altech houtkachels hebben een unieke stijl, maar qua looks heb je klassieke of strakkere modellen. Er ja, ook eentje met pizza oven.

Heerlijke warmte

De speksteen geeft een infraroodwarmte af en is te vergelijken met de warmte van de zon.

Lange nawerking

Nog vele uren na het doven van het vuur stralen onze speksteenkachels nog comfortabele infrarood warmte uit. Met een minimale hoeveelheid hout verwarmt u
daardoor uw complete woonkamer.

Altech Speksteen

Een speksteen houtkachel geeft zijn warmte gelijkmatig af en verwarmt de objecten en ruimten. Zo blijft u niet achter met koude meubels en droge lucht en kunt u zorgeloos genieten van heerlijke warmte onder het genot van een prachtig vlammenspel.

En wist u bijvoorbeeld dat speksteen als een soort accu werkt? Het slaat de warmte van het vuur op en geeft nog tot velen uren nadat het vuur is gedoofd warmte af aan de omgeving. Zo haalt u met onze speksteenkachels meer warmteafgifte uit hetzelfde blok hout. Dat is goed voor het milieu én uw portemonnee. Ontdek de speksteen houtkachels van Altech én de vele voordelen zelf.

Hopla, een bakoven erbij!

Als je dan toch hout aan het stoken bent, waarom dan niet profiteren van een ingebouwde bakoven voor de heerlijkste pizza’s en overschotels..

Deze bakoven is voorzien bij de modellen Grande Noblés, Eclips en Vision.

website: www.altechkachels.nl

Nieuwsberichten over hout stoken