Over Geerts

Een gezellige thuis, daar gaat Geerts namelijk voor.

Tinny en Stefanie Geerts leiden de zaak Geerts en bouwen deze verder uit met hun 2 ijverige echtgenoten. Bjorn Deckx is het brein achter alle projecten, Styn is de krachtige projectleider op de werf. Samen vormen zij voor een super sterk team.

Want jouw vurige droom zetten wij graag om in een warme realisatie voor binnen en buiten. Daarbij adviseren wij je bij elke stap, van A tot Z op jouw maat. Ons team van experts staat voor je klaar om iedere vraag in verband met verwarming te beantwoorden. Een continue bijscholing zorgt er dan ook voor dat we specialist zijn in haarden, kachels en andere verwarmingssystemen.

Bij Geerts ben je dus op de juiste plaats voor een totaalbeleving!

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij jou de beste merken op de markt kunnen aanbieden met hoogstaande afwerking. Deze exclusieve kwaliteit trekken wij ook graag door naar onze service. Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk dat zowel onze medewerkers als klanten zich welkom voelen in onze familie.

Wij betrekken je dan ook graag van ontwerp tot oplevering en zijn pas tevreden als jij dat ook bent.
En blijft, want bij ons geniet je ook van snel onderhoud en herstellingen indien nodig.

JIJ bent de grootste drijfveer van Geerts.

Ben je dus op zoek naar een inbouwhaard, speksteenkachel, pelletkachel, buitenkeuken?… Dan ontvangen we je graag met een warm welkom in onze toonzaal. Maak een afspraak en kom langs met jouw visie, wat inspiratie en technische aspecten van je woning en dan matchen wij dat graag met professioneel advies en een offerte op maat.

Tot snel!


Wij willen u graag uitleggen waarom u best kiest voor Geerts.

Meer dan 25 jaar ervaring
Met zoveel opgedane ervaring mogen we zeggen dat Geerts een toonaangevend vakspecialist is binnen de Kempen.

50 Tulikivi speksteenkachels per jaar
Geerts is al jaren officieel dealer van Tulikivi speksteenkachels wat resulteert in meer dan 50 installaties per jaar.

Familiebedrijf: verwarmen zit in onze genen
Geerts als familiebedrijf is aan zijn tweede generatie begonnen. Met 200 realisaties per jaar willen we niet de grootste zijn maar wel de beste.

Kwaliteit komt altijd op de eerste plaats
Onze vakmensen kennen hun job als geen ander, gaande van de ontwerper tot de plaatser. Onze interne communicatieplan garandeert een vlotte en 100% kwalitatieve uitvoering.

Selectie van topmerken
Geerts werkt enkel met geselecteerde merken binnen het vakgebied. Wij volgen ook de internationale beurzen en tendensen op de wereldmarkt.

3D ontwerp van uw droomverwarming
Via een 3D ontwerp krijgt u een duidelijk beeld van de realisatie. Op deze manier vinden we de gepaste oplossing voor elke stijl en woning.

Volledig interieurontwerp en inrichting
Geerts doet méér dan enkel het plaatsen van verwarming. Wij doen ook gehele totaalprojecten als dressings, vloeren, kasten. Met of zonder ingebouwde verwarming, het kan allemaal bij Geerts.

Zeer ruime toonzaal te Olen
Ontdek onze ruime toonzaal met verschillende modellen opgesteld. Bovendien kunnen we u ter plaatse al een goed idee geven van de mogelijkheden. Breng steeds uw plannen of eventuele foto’s mee van uw woning.

Info avonden met handige tips over verwarmen
Tijdens deze info avonden tonen we u de voordelen en hoe u warmteverlies kan voorkomen.

Outdoor
Geerts is tevens officieel verdeler van barbecue topmerken.

Jouw gids tot een warme thuis

Sfeervol wonen, dat begint bij Geerts.
Een gezellige thuis daar gaan wij namelijk voor. Want jouw vurige droom zetten wij graag om in een warme realisatie.
Daarbij adviseren wij je bij elke stap, van A tot Z op jouw maat. Ons team van experts staat voor je klaar om iedere vraag in verband met verwarming te beantwoorden. Een continue bijscholing zorgt er dan ook voor dat we specialist zijn in haarden, kachels en andere verwarmingssystemen.

Bij Geerts ben je dus op de juiste plaats voor een totaalbeleving en dat ontdek je in deze brochure!