Geerts: meer dan 25 jaar ervaring

Met de haard of kachel van uw dromen creëert u de behaaglijkste warmte in huis! Ideaal om even tot uzelf te komen, een gevoel van gezelligheid en comfort. Laat u inspireren door het ruime assortiment van verwarmingsspecialist Geerts en kies zo tegelijkertijd voor duurzaam, zuinig en stijlvol verwarmen.

Warmtetechnieken op maat

Kwaliteit, maatwerk en vakmanschap staan in ons familiebedrijf centraal. Voor een inbouwhaard of kachel op hout, gas, elektriciteit, een Tulikivi speksteenkachel of pelletkachel zijn wij dé toonaangevende vakspecialist in de Kempen. Van modern design tot klassiek, wij hebben voor iedere smaak en elk budget de gepaste oplossing in huis, indoor en outdoor. Zowel voor onze collecties haarden en kachels als voor ons eigen maatwerk kiezen we steevast voor de beste merken van topkwaliteit en voor toestellen met een buitengewoon efficiënte verbranding. Onze producten voldoen bovendien aan de hoogste brandveiligheidsnormen en onze mensen worden continu bijgeschoold op het gebied van veiligheid en warmtetechnieken. Bij Geerts bent u in veilige handen!

Duurzaam verwarmen én trendy wonen

Een totaalproject? Een combinatie van een inbouwhaard met tv-wanden, inbouwkasten, schuifwanden? Geerts kan uw volledige interieurinrichting verzorgen en ook instaan voor de CV-installatie. Zonne-energie in combinatie met speksteen? Alles wordt tot één harmonieus, esthetisch en functioneel geheel verwerkt, handig voor u!

Graag nodigen we u uit in onze toonzaal te Olen, waar u onze modellen en projecten kan bekijken, vergezeld van het nodige professionele advies. Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk, ons hecht team van ontwerpers en kachelbouwers staat voor u klaar. De uitwerking kan gebeuren in onze eigen schrijnwerkerij, gevolgd door een vakkundige plaatsing. Tevens staan wij garant voor een uitstekende service na verkoop.

Topmerken van barbecues

Voor de innerlijke mensen zorgt Geerts ook. Geerts is officieel verdeler van de topmerken Big Green Egg en Primo Grill.