Big Green Egg

De Big Green Egg heeft een unieke bakmethode en is niet te vergelijken met een gewone barbecue.
Het principe is gebaseerd op de 3000 jaar oude Chinese ‘Kamado’, verbeterd en aangepast aan de eisen van deze tijd. De Green Egg is gemaakt van superieur gebakken, hittebestendige keramiek en heeft de exclusieve rechten om een door de NASA ontwikkelde en gepatenteerde bakmethode te gebruiken. Hierdoor kunt u, in tegenstelling tot een gewone barbecue, de warmte perfect regelen. U heeft de controle, niet de barbecue.

Download Brochure 2019 >>

Voordelen:

 • Grootste model: barbecue voor maximaal 8 personen
 • Levenslange garantie
 • Optimale temperatuurcontrole
 • Hele jaar door buiten te gebruiken, zelfs in de winter

Inspiration today, schrijf u hier in >>>


Geschikt voor … bijna alles
Big Green Egg is zeer geschikt voor het bakken, braden, grillen en roken van alle soorten vlees, vis, gevogelte, groente en fruit. Zelfs aardappelen, brood, pizza’s en taarten.

Passende accessoires & uitbreidingen
Wij verkopen ook alle accessoires zoals thermometers, kipstandaarden, roosters en veel meer. Ontdek het ruime assortiment in onze online shop.

Mooi en herkenbaar
Naast functionaliteit vormt de Big Green Egg een harmonieus geheel op elk terras. Met z’n dondergroene en typische vorm is de barbecue zeer herkenbaar.

Optimale temperatuurcontrole
Dankzij de keramische laag en luchtregelaars kan u de temperatuurcontrole perfect regelen tot wel 350 graden. De warmte in de barbecue blijft extreem contant.

Zelfs in de winter geen probleem
Dankzij het vorstbestendige materiaal kan u de barbecue zonder problemen het hele jaar door buiten staan.

Levenslange kwaliteit
Na registratie krijg je een beperkt levenslange garantie op de keramische onderdelen. Het is gemaakt van buitengewoon hoogwaardige keramiek. Dit materiaal heeft extreem isolerende eigenschappen en maakt de EGG, in combinatie met diverse andere gepatenteerde onderdelen, uniek. Het keramiek weerstaat extreme temperaturen en temperatuurschommelingen. Je kunt je EGG keer op keer gebruiken zonder dat de kwaliteit afneemt.

Some things never
stay the same.
Some things never
change.

The evergreen. Sinds ’74

De Big Green Egg is de heilige graal voor elke food lover. En hoe vaker je hem gebruikt, hoe blijer je wordt van alle mogelijkheden, de resultaten en de reacties. Wil je de lat nog hoger leggen, nog meer kookoppervlak creëren of het jezelf makkelijker maken? Haal dan je hart op aan onze enorme collectie met accessoires.

Bekijk hier alle bbq-accessoires

Bekijk hier alle modellen

Bekijk hier ook de combo modellen

Waarom kiezen voor GeertsHS?

 • Afhalen en betalen in shop te Olen of leveren aan lage verzendingskost
 • U kan beroep doen op onze professionele montagedienst
 • Volg regelmatig een kookdemonstratie
 • Maatwerk mogelijk met eigen creaties, hout, natuursteen, staal,…
 • Speciaal zaak met kennis van de producten
 • Levenslange garantie op de keramiek
 • Eigen serviceafdeling

Meer info download brochure en prijslijst

 

big-green-egg-overzicht

Verschillende Modellen van Big Green Egg

Big Green Egg is leverbaar in vijf modellen. Het gamma begint met de Mini, speciaal ontwikkeld voor de camping of boot: “never leave home without your Egg”. Type Small is inclusief een stevig stalen onderstel op wielen. Medium en Large zijn verder voorzien van ’side-tables’. Voor Medium, Large en Extra Large zijn handige accessoires leverbaar zoals pizzastenen, kiphouder en tuintafel. Alle modellen worden geleverd inclusief beschermhoes.

Type –  Afmetingen –  Gewicht

Extra Large: 75 x 66 cm – 110 kg
Large: 76x54cm – 70kg – 47 cm
Medium: 66 x 46 cm – 47 kg
Small: 56x41cm – 36kg
Mini: 38x31cm – 15kg

 

De Big green egg mini max kan ideaal dienst doen als tafelmodel. Het rooster is even groot als bij het model Small. Door het lage gewicht kan het model moeiteloos meegenomen worden.

Life is a outdoor cooking party

Nieuwsberichten over Big Green Egg