Big Green Egg

Big Green Egg online kopen

Bekijk ook de combo samenstellingen

Waarom kiezen voor GeertsHS?

  • Premium dealer
  • Speciaalzaak met kennis van zaken
  • Eigen serviceafdeling
  • Eigen afhaalcenter
  • Gratis montage door specialist wegens moeilijkheidsgraad
  • 2 jaar garantie op bbq

Meer info download brochure en prijslijst

big_green_egg_koken

De Big Green Egg is alomtegenwoordig, want hij is hip en trendy en heeft een unieke bakmethode. De Green Egg is niet te vergelijken met een gewone barbecue. Het principe is gebaseerd op de 3000 jaar oude Chinese ‘Kamado’, verbeterd en aangepast aan de eisen van deze tijd. De Green Egg is gemaakt van superieur gebakken, hittebestendige keramiek en heeft de exclusieve rechten om een door de NASA ontwikkelde en gepatenteerde bakmethode te gebruiken. Hierdoor kunt u, in tegenstelling tot een gewone barbecue, de warmte perfect regelen. U heeft de controle, niet de barbecue.

Big Green Egg is zeer geschikt voor het bakken, braden, grillen en roken van alle soorten vlees, vis, gevogelte, groente en fruit. Ook aardappelen, brood, pizza’s en zelfs taarten worden perfect op Big Green Egg bereid, het hele jaar door. Snel, lekker en erg makkelijk. Wij verkopen ook alle accessoires zoals thermometers, kipstandaarden, roosters en veel meer. Naast functionaliteit vormt de Big Green Egg een harmonieus geheel op elk terras.

big-green-egg-overzicht

Modellen van Big Green Egg

Big Green Egg is leverbaar in vijf modellen. Het gamma begint met de Mini, speciaal ontwikkeld voor de camping of boot: “never leave home without your Egg”. Type Small is inclusief een stevig stalen onderstel op wielen. Medium en Large zijn verder voorzien van ’side-tables’. Voor Medium, Large en Extra Large zijn handige accessoires leverbaar zoals pizzastenen, kiphouder en tuintafel. Alle modellen worden geleverd inclusief beschermhoes.

Type –  Afmetingen –  Gewicht

Extra Large: 75 x 66 cm – 110 kg
Large: 76x54cm – 70kg – 47 cm
Medium: 66 x 46 cm – 47 kg
Small: 56x41cm – 36kg
Mini: 38x31cm – 15kg

Nieuwsberichten over Big Green Egg