Interieurinrichting

Geerts is meer dan haarden en kachels

Aan de hand van een gespecialiseerd tekenprogramma kunnen wij uw volledige huiskamer uittekenen zodat we tot een uitstekend resultaat komen. Er wordt niet alleen voor het verwarmingstoestel gezorgd, maar ook voor de volledige samenhang van het geheel: natuursteen, tv-meubel, kasten, vloeren, parket,… De plaatsing gebeurt door ons professioneel team van specialisten. In ons eigen atelier bieden we onbegrensde mogelijkheden op het gebied van maatwerk.

Een team van specialisten staat klaar voor u. Dit bestaat uit gekwalificeerde projectleiders met kennis en jarenlange ervaring in de sector. Om bij te blijven worden er voortdurend opleidingen gevolgd. Voor de verschillende technieken elektriciteit, verlichting, interieur, sanitair hebben we eigen gespecialiseerde mensen vanaf de ontwerpafdeling tot de techniekers. Na begeleiding van het project komt de opmeter, hij staat garant voor correcte  opmetingen. De ontwerpafdeling bestaat uit 2 personen, Stefanie, Tinny Geerts zij hebben de kennis van technieken en interieur, ze dragen dit hoog in het vaandel.

Wenst u een afspraak te maken voor een vrijblijvend bezoek aan onze toonzaal. Maak dan hier uw afspraak, wij maken graag tijd vrij voor u.

Voor het uitwerken van een interieurproject gaan we op zoek naar oplossingen op maat. Dit met een persoonlijke aanpak om uw huis- en levensstijl te optimaliseren zowel voor de verwarming als uw interieur. Dit start met de ontwerpfase, waarna we de offerte opmaken. Hierin zijn we creatief om een oplossing te vinden en dit met de beste materialen en kwaliteiten. Rekening houdend met uw budget, kan u op ons vertrouwen om uw totaalproject te realiseren.

Nieuwsberichten over combinatie mogelijkheden haard-tv

Nieuwsberichten algemene info