Cine-Wall van Faber

Cine-Wall, innovatieve Faber e-SliM Linear elektrische haardconcept!

Ben je op zoek naar een revolutionair concept dat jouw leefruimte omtovert tot een ultieme Cine-Wall? Zoek niet verder!

De e-SliM Linear van Faber is de belichaming van stijl, technologie en comfort en biedt jou de mogelijkheid om een cinematografische ervaring rechtstreeks in jouw thuisomgeving te creëren.

Enkele eigenschappen van de cine-wall met Faber e-slim in de kijker

Innovatieve e-SliM Linear – Een Vuurbeeld zoals Geen Ander

De e-SliM Linear herdefinieert de hoogwaardige elektrische haard en gaat verder dan de traditionele opvatting van een haard. Dankzij zijn opvallend slanke ontwerp kun je het adembenemend realistische vuurbeeld, dat bestaat uit licht en waterdamp, nu op nog meer plekken integreren dan ooit tevoren. Met meerdere afmetingen, inclusief een indrukwekkende lengte van ruim 2 meter, biedt de e-SliM Linear een perfecte aanvulling op jouw Cine-Wall. Stel je voor: een filmavondje met vrienden, een gezellige avond met familie, of zelfs gamen met een knapperend haardvuur op de achtergrond. Het kan allemaal, en het begint hier.

Ultiem Gebruiksgemak – Jouw Cine-Wall Centraal

Met de e-SliM Linear geniet je van ultiem gebruiksgemak. Bedien de haard manueel, met de meegeleverde afstandsbediening of via de handige app. Het gepatenteerde Comfort$aver verwarmingssysteem houdt je ruimte energiezuinig op de gewenste temperatuur (max. 2 kW). Het is een haard die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en milieuvriendelijk, precies wat je nodig hebt om jouw Cine-Wall tot leven te brengen.

Levendig 3D Vuurbeeld – De Magie van de Film in Jouw Woonkamer

Het vuurbeeld van de e-SliM Linear is net zo spectaculair als echt vuur, dankzij de combinatie van koudwaterdamp en speciale LED-verlichting. Dit zorgt voor 100% veilige, fascinerende en volledig driedimensionale vlammen die altijd veranderen en nooit hetzelfde zijn. Bovendien beschikt de e-SliM Linear standaard over instelbare multicolour vuurbeelden en bovenverlichting. Het is een ware blikvanger in jouw Cine-Wall en creëert de sfeer die je wilt voor elke filmavond.

Plaatsing waar je maar wilt – Jouw Cine-Wall, Jouw Keuze

In tegenstelling tot traditionele haarden, kan de e-SliM Linear overal worden geplaatst. Meestal worden gashaarden, houthaarden of speksteenkachels in de woonkamer geplaatst, maar de elektrische haard geeft jou de vrijheid om deze ook in de slaapkamer, mancave, kinderkamer, gameroom, poolhouse, of waar je maar wilt te installeren. Dit maakt jouw Cine-Wall-concept veelzijdig en aanpasbaar aan elke ruimte.

Stel Je Eigen Sfeer – Jouw Cine-Wall, Jouw Keuze

Dankzij de instelbare sfeerverlichting kun je de kleur van de ‘vlammen’ en de bovenverlichting aanpassen aan je gewenste stijl of sfeer. Kies uit acht ingebouwde sfeerverlichtingsthema’s of creëer je eigen favoriete ambiance. Met minimale energieconsumptie breng je de perfecte sfeer in elke ruimte van jouw Cine-Wall.

Geen Wateraansluiting? Geen Probleem.

Voor diegenen zonder centrale wateraansluiting bieden we een optionele waterpomp-kit aan, waarmee je de haard ook zonder deze aansluiting kunt installeren. Zo heb je alle vrijheid om de e-SliM Linear te plaatsen waar je maar wilt.

Creëer Jouw Eigen Cine-Wall – De Ultieme Kijkervaring

Met de e-SliM Linear als centraal element creëer je jouw eigen Cine-Wall. Voeg een TV boven de haard toe, voeg kasten toe voor apparatuur zoals een digicorder, en dompel jezelf onder in de ultieme kijkervaring, allemaal vanuit het comfort van jouw eigen huis.

Energiezuinig & Milieuvriendelijk – Genieten Zonder Schuldgevoel

Onze elektrische haarden gebruiken koude waterdamp en energiezuinige ledverlichting om het vuur te creëren, zonder schadelijke uitstoot. Het energieverbruik is vergelijkbaar met dat van een doorsnee televisie, en met functies zoals thermostatische verwarming en open raam detectie wordt het energieverbruik nog verder beperkt. Bovendien zijn alle onderdelen die in direct contact komen met water behandeld met antimicrobiële zilver-ion technologie, wat de groei van bacteriën actief remt, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw Cine-Wall.

Levensechte Houtblokken

Onze keramische houtblokken decoratieset is van topkwaliteit en nauwelijks te onderscheiden van echt hout. Hiermee kies je voor een tijdloos klassieke uitstraling van jouw haard, die perfect past in elk interieur.

Kasten voor Functionaliteit

Houd er rekening mee dat de TV niet is inbegrepen bij de cine-wall, maar we bieden wel de mogelijkheid om kasten aan de zijkanten toe te voegen. Deze kasten zijn ideaal om jouw digicorder of andere apparatuur te plaatsen, waardoor je een gestroomlijnde en georganiseerde kijkervaring creëert.

Technische Specificaties

  • Stroomverbruik bij alleen vlamwerking: 475-525 Watt
  • Afstandsbediening: Ja, via app en Bluetooth remote
  • Soort glas: Standaard glas
  • Zicht op het vuur: Eenzijdig
  • Vorm: Liggend
  • e-SliM Linear 1200/450 I – e-SliM Linear 1700/450 I – e-SliM Linear 2200/450 I

Nieuwsgierig naar de prijs van jouw droom Cine-Wall?

Vraag hier een prijsindicatie aan!

Prijsindicatie cine-wall

Stap 1 van 3

  • 1. Waarvoor wil je een prijsindicatie ontvangen?

    Houd er rekening mee dat de TV niet is inbegrepen bij de cine-wall

Maatwerk mogelijk

Bij Cine-Wall begrijpen we dat elk interieur uniek is, en daarom bieden we meer dan alleen standaardoplossingen. Als je op zoek bent naar een maatwerkproject met talloze mogelijkheden om jouw perfecte Cine-Wall te creëren, ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden een brede selectie elektrische haarden van topmerken zoals Faber, Dimplex, Kalfire en Dru, zodat je de haard kunt kiezen die het beste bij jouw stijl en behoeften past. Maak nu een afspraak in onze toonzaal en ontdek hoe wij jouw visie kunnen omzetten in een adembenemende realiteit!

Downloads