Enkelwandige rookkanalen

Elke situatie of toepassing -nieuwbouwproject of renovatiewerk- vraagt namelijk een gepaste oplossing betreft enkelwandige rookkanalen.

Geerts werkt met hoogwaardige producten vervaardigd in roestvrij staal (Enkelwandig EW, Dubbelwandig DW, concentrische etc.) van begin- tot eindpunt eenvoudig en zorgeloos af.
Minstens even belangrijk als het product is een correcte installatie. De berekening van de juiste diameter, de stabiliteit, de brandveiligheid…
Het zijn allemaal elementen die doorslaggevend zijn voor een probleemloze en veilige werking.

Enkelwandige rookkanalen worden gebruikt om de verbinding te realiseren tussen het verbrandingstoestel en het uiteindelijke rookkanaal. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal met een dikte van 0.5 mm of van 0.6 mm

Raab enkelwandige rookkanalen (EW)

Het enkelwandige (EW) roestvrijstalen systeem van Raab is de klassieker voor schoorsteen renovatie. De montage van de verschillende elementen is eenvoudig, betrouwbaar en wordt al sinds vele jaren met succes toegepast voor renovatie of diametervermindering van bestaande installaties. Het systeem heeft veel standaard bouwelementen, die elke toepassing mogelijk maken en door de installateur ter plaatse worden gemonteerd. Niet enkel voor renovatie maar ook voor moderne verwarmingsinstallaties, zoals HR ketels, in woningen, commerciële en industriële gebouwen is EW toepasbaar.

enkelwandige-rookkanalen

Zelf plaatsen van enkelwandige rookkanalen

Vraag steeds professionele informatie aan voor het plaatsen van enkelwandige rookkanalen.
Geerts heeft een uitgebreid gamma van enkelwandige rookkanalen in voorraad.
Bezoek Geerts voor vrijblijvende informatie.