We zijn verheugd om de lancering van onze gloednieuwe online folder aan te kondigen, boordevol inspiratie, tips, recepten en onze zorgvuldig samengestelde collectie van topkwaliteit barbecues en accessoires.

Met onze eigen ervaring als leidraad hebben we deze folder samengesteld om jouw buiten kookervaring naar een hoger niveau te tillen. Ontdek vandaag nog wat Geerts te bieden heeft en laat je inspireren voor eindeloze culinaire avonturen!

Boretti

Ontdek de elegante Italiaanse sfeer en klasse van Boretti. Gas- en hout barbecue, een echte troef! Voor wie tijd tekort komt, is een gas barbecue de perfecte oplossing.

Naast onze barbecues biedt Boretti ook prachtige buitenkeukens. Op deze mobiele juweeltjes kun je heerlijke gerechten bereiden, ideaal voor grote gezelschappen tot wel 16 personen.

Het assortiment van Boretti biedt een scala aan hoogwaardige barbecues, waaronder:

  1. Houtskoolbarbecues:
  • Carbone: Een klassieke houtskoolbarbecue met een tijdloos ontwerp, perfect voor liefhebbers van traditioneel grillen.
  • Barillo: Een veelzijdige houtskoolbarbecue met een elegant design en handige functies voor een optimale grilervaring. Ontdek ook de nieuwe accessoires, waaronder de Barillo trolley en tafel. De Barillo trolley maakt de barbecue gemakkelijk verrijdbaar, waardoor je hem moeiteloos kunt verplaatsen naar de perfecte grilllocatie. De Barillo tafel vergroot de werkruimte, waardoor je meer ruimte hebt om te snijden, voorbereiden en serveren tijdens je culinaire avonturen.
  • Fratello: Een compacte houtskoolbarbecue ideaal voor gebruik op balkons, patio’s of kleinere buitenruimtes.
  1. Gasbarbecues:
  • Ibrido: Een innovatieve gasbarbecue met een uniek hybride ontwerp, waarmee je zowel op gas als op houtskool kunt grillen. Ontdek de verschillende opties, inclusief een verrijdbaar onderstel met handig vakje voor houtskool of briketten, ideaal voor mobiel gebruik, en een inbouwmodel voor naadloze integratie in je buitenkeuken. Het hybride ontwerp biedt de vrijheid om te kiezen tussen gas- en houtskoolgrillen, met behoud van veelzijdigheid en gemak.
  • Ligorio: Een robuuste gasbarbecue met krachtige branders en een ruim grilloppervlak, ideaal voor het bereiden van grote maaltijden. Ontdek de verschillende opties, inclusief een verrijdbaar onderstel met handig vakje voor accessoires, ideaal voor mobiel gebruik, en een inbouwmodel voor naadloze integratie in je buitenkeuken.
  • Luciano: Een luxe gasbarbecue met geavanceerde functies zoals infraroodbranders en een geïntegreerde zijbrander voor veelzijdige kookmogelijkheden. Ontworpen met twee opbergschuiven en een geïntegreerde ijskast, biedt de Luciano barbecue niet alleen topklasse prestaties, maar ook handige opslagmogelijkheden en extra gemak voor al je buiten kookavonturen.
  • Maggiore: Een veelzijdige gasbarbecue met een stijlvol design mat zwart en handige functies zoals een geïntegreerde thermometer en zijbrander.
  • Forza: Een krachtige gasbarbecue met extra grote branders en een indrukwekkend grilloppervlak, perfect voor grote bijeenkomsten en feesten.
  • Imperatore: De verplaatsbare gasbarbecue, is een waar meesterwerk van elegant design en kracht. Met vijf krachtige branders, een ingebouwde infrarood achterbrander en een gegoten messing zijbrander, biedt deze barbecue een ongeëvenaarde veelzijdigheid en prestaties voor zelfs de meest veeleisende grillmeesters.

De voordelen van deze modellen variëren, maar over het algemeen bieden ze:

  • Hoogwaardige constructie: Alle Boretti barbecues zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, waardoor ze duurzaam en betrouwbaar zijn.
  • Geavanceerde functies: Veel modellen zijn uitgerust met geavanceerde functies zoals infraroodbranders, zijbranders, ingebouwde thermometers en meer, waardoor je maximale controle hebt over het grillproces.
  • Ruim grilloppervlak: Of je nu een kleine maaltijd bereidt voor het gezin of een groot feest organiseert, Boretti barbecues bieden voldoende ruimte om aan al je grillbehoeften te voldoen.
  • Gietijzer grillen en bakplaten: Het gebruik van hoogwaardige gietijzeren grillroosters zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling en een perfecte grillmarkering op je gerechten. Met deze toevoeging krijg je niet alleen de beste prestaties, maar ook een ongeëvenaarde smaakervaring bij elke barbecue-sessie.
  • Stijlvol design: Naast hun uitstekende prestaties, zijn Boretti barbecues ook ontworpen met oog voor esthetiek, waardoor ze een stijlvolle toevoeging zijn aan elke buitenruimte.

Met een Boretti barbecue ben je verzekerd van hoogwaardige prestaties, veelzijdigheid en stijl, waardoor buiten koken een waar genot wordt.

Klik hier voor een recept gevulde tomaten

Boretti accessoires

Ontdek de wereld van Boretti barbecue-accessoires, waar functionaliteit en stijl samenkomen om jouw barbecue-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een doorgewinterde grillmeester bent of net begint met het verkennen van de kunst van het barbecueën, onze uitgebreide collectie accessoires biedt alles wat je nodig hebt om jouw culinaire avonturen te verrijken en te vereenvoudigen.

  • Kwast: Met onze hoogwaardige kwasten kun je moeiteloos marinades en sauzen gelijkmatig aanbrengen op je gerechten, waardoor ze een heerlijke smaak en glans krijgen.
  • BBQ-gereedschap: Onze collectie BBQ-gereedschap omvat tangen, spatels en vorken van topkwaliteit, ontworpen om je te helpen bij het draaien, tillen en serveren van je gerechten met gemak en precisie.
  • Verlichting: Met onze praktische verlichtingsoplossingen kun je zelfs na zonsondergang blijven barbecueën, waardoor je de hele avond kunt genieten van de warme gloed van de barbecue en het gezelschap van vrienden en familie.
  • Draaispit: Transformeer je barbecue-ervaring met een draaispit, waarmee je sappige en gelijkmatig geroosterde gerechten kunt bereiden, van knapperige kippen tot malse kebabs.
  • Brikettenstarter: Bespaar tijd en moeite bij het aansteken van je houtskoolbarbecue met onze handige brikettenstarters, waarmee je snel en gelijkmatig gloeiende briketten kunt creëren voor een optimale grillervaring.
  • Grill-lifter: Onze grill-lifters maken het gemakkelijk om zware roosters op te tillen en te verplaatsen, zodat je moeiteloos kunt wisselen tussen verschillende kookoppervlakken en gerechten.
  • Handschoen: Bescherm je handen tegen de hitte met onze hittebestendige handschoenen, waardoor je veilig en comfortabel kunt grillen, zelfs bij hoge temperaturen.
  • Reinigingsborstel: Houd je barbecue schoon en goed onderhouden met onze duurzame reinigingsborstels, waarmee je snel en efficiënt vet en vuil kunt verwijderen voor een optimale prestatie en levensduur van je barbecue.

Of je nu op zoek bent naar praktische hulpmiddelen, handige gadgets of stijlvolle accessoires, de Boretti collectie heeft alles wat je nodig hebt om van elke barbecue een memorabele en smakelijke gebeurtenis te maken. Laat je inspireren en ontdek de vele mogelijkheden van onze hoogwaardige barbecue-accessoires.

fraaii buitenkeukens

Alfa Forni

Alfa Pizza-ovens belichamen kwaliteit, originaliteit, vakmanschap en innovatie. Ze zijn mobiel, bieden diverse modellen en maten, en zijn duurzaam. Met een Alfa Pizza-oven krijg je niet alleen een uitstekende culinaire ervaring, maar ook een symbool van Italiaanse vakmanschap.

Assortiment Alfa Forni:

  1. Houtovens:
  • Moderno 1 Pizze: Compacte houtoven voor één pizza.
  • Moderno 2 Pizze: Houtoven met capaciteit voor twee pizza’s.
  • Moderno 3 Pizze: Houtoven voor drie pizza’s.
  • Moderno 5 Pizze: Ruime houtoven voor vijf pizza’s.
  • Classico 4 Pizze: Klassieke houtoven met capaciteit voor vier pizza’s.
  1. Gasovens:
  • Portable: Draagbare gasoven voor gebruik buitenshuis.
  1. Hybride ovens:
  • Moderno 1 Pizze Hybride: Compacte houtoven voor één pizza, met de mogelijkheid om ook op gas te grillen.
  • Moderno 2 Pizze Hybride: Houtoven voor twee pizza’s, met hybride functionaliteit.
  • Moderno 3 Pizze Hybride: Hybride houtoven voor drie pizza’s.
  • Moderno 5 Pizze Hybride: Ruime hybride houtoven voor vijf pizza’s.

Voordelen van Alfa Forni modellen:

  • Hoogwaardige constructie voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, geïsoleerde ovens vervaardigd uit hoogwaardige materialen inox.
  • Snelle opwarmtijd voor een snelle bereiding van heerlijke pizza’s.
  • Ruim grilloppervlak voor het bereiden van meerdere gerechten tegelijk.
  • Veelzijdigheid om niet alleen pizza’s te bereiden, maar ook andere gerechten zoals brood, vlees en groenten.

Hybride uitleg:
Hybride ovens combineren de klassieke houtovenervaring met de flexibiliteit van gasgrills. Dit betekent dat je kunt genieten van de authentieke smaak en textuur die alleen een houtoven kan bieden, terwijl je ook de mogelijkheid hebt om snel en gemakkelijk te schakelen naar gas voor meer controle en gemak bij het grillen van verschillende gerechten. Met hybride ovens van Alfa Forni kun je het beste van beide werelden ervaren in één apparaat.

Bijpassende Accessoires

Maak je bakervaring compleet met onze bijpassende accessoires, ontworpen om het bakproces te verbeteren en te verrijken. Van pizzagereedschap tot houtovenkookboeken, elk accessoire is een must-have voor elke thuisbakker.

Onderhoudsproducten: Houd je Alfa Forni houtoven in topconditie met onze hoogwaardige onderhoudsproducten, waaronder borstels, beschermhoezen en meer. Zo blijft je oven er jarenlang als nieuw uitzien en blijft hij optimaal presteren.

Pizza gereedschap

Ontdek het hot-item van het moment: pizza gereedschap! Van pizzaplanken tot spatels en snijders, er is een scala aan handige tools om jouw thuispizza-ervaring te verbeteren. Met deze accessoires maak je moeiteloos heerlijke en authentieke pizza’s, rechtstreeks uit je eigen keuken.

  • Pizza spatel van Morso: De pizza spatel van Morso is gemaakt van hoogwaardig staal en is ontworpen om pizza’s gemakkelijk en veilig in en uit de oven te schuiven. Dankzij het stevige ontwerp en de lange steel kun je de spatel gebruiken om pizza’s te draaien en te verplaatsen zonder dat je je handen verbrandt.
  • Baking stone van Big Green Egg: De baking stone van Big Green Egg is gemaakt van keramiek en is ontworpen om een gelijkmatige warmteverdeling te bieden tijdens het bakken van pizza’s. De steen absorbeert vocht uit het deeg, waardoor de korst knapperig en lichtbruin wordt. Bovendien zorgt de steen voor een gelijkmatige garing van de toppings, waardoor je perfect gebakken pizza’s krijgt.
  • Aluminium pizza peel van Big Green Egg: De aluminium pizza peel van Big Green Egg is een handig gereedschap voor het in- en uitladen van pizza’s in de oven. Het lichte gewicht van aluminium maakt het gemakkelijk om de peel te hanteren, terwijl de dunne rand ervoor zorgt dat je pizza gemakkelijk van de peel naar de steen kunt schuiven.
  • Verschillende cutters van Big Green Egg, Alfa Forni, OUTR: Deze merken bieden een scala aan cutters, waaronder cutter wielen en halve maan cutters, die zijn ontworpen voor het eenvoudig snijden en verdelen van pizza’s. De cutter wielen hebben scherpe messen voor een nauwkeurige snede, terwijl de halve maan cutters ideaal zijn voor het snijden van diepe dish pizza’s of andere dikke korsten.
  • Alfa Forni pizza peel met geperforeerd: De pizza peel van Alfa Forni is voorzien van een geperforeerd oppervlak, waardoor overtollig meel gemakkelijk van de peel kan vallen en de pizza niet blijft plakken. Dit maakt het eenvoudiger om pizza’s in en uit de oven te schuiven zonder dat ze aan de peel blijven plakken.
  • Infrarood thermometer voor het meten van de bakvloer temperatuur: Een infrarood thermometer is een handig gereedschap om de temperatuur van de bakvloer te meten, wat essentieel is voor het bakken van perfecte pizza’s. Door de temperatuur nauwkeurig te controleren, kun je ervoor zorgen dat de bodem van de pizza gelijkmatig gaar wordt en niet aanbrandt.
  • Deegbox, borstel en houthaak van Alfa: Alfa biedt ook een assortiment aan accessoires voor het bereiden en bakken van pizza’s, waaronder deegboxen voor het rijzen van deeg, borstels voor het reinigen van de oven en houthaken voor het verplaatsen van brandhout en het aansteken van de oven.

Met het juiste pizza gereedschap kun je thuis gemakkelijk heerlijke pizza’s maken en bakken zoals een professionele pizzabakker. Elk van deze gereedschappen is ontworpen om het bakproces te vereenvoudigen en te verbeteren, zodat je elke keer weer perfect gebakken pizza’s kunt maken.

Klik hier voor een overheerlijk recept basis pizza saus

Big Green Egg

De Big Green Egg onderscheidt zich door zijn unieke bakmethode, die niet te vergelijken is met een gewone barbecue. Gemaakt van hoogwaardig, hittebestendig keramiek, biedt het nauwkeurige controle over de warmte.

Met diverse modellen en uitbreidingsmogelijkheden, samen met optimale temperatuurcontrole, is de Big Green Egg een veelzijdige keuze voor buiten koken. Bovendien is het geschikt voor gebruik het hele jaar door, zelfs in de winter.

Assortiment Big Green Egg:

  1. Houtskoolbarbecue:
  • Mini: Compact en draagbaar model, ideaal voor kleine gezinnen of op reis.
  • Mini-Max en Small: Perfect voor dagelijks gebruik en geschikt voor kleine tot middelgrote gerechten.
  • Medium: Een veelzijdige optie voor middelgrote gezinnen of om grotere hoeveelheden voedsel te bereiden.
  • Large: Het meest populaire model, biedt voldoende ruimte voor grote gezinnen of voor het bereiden van uitgebreide maaltijden.
  • Extra Large: Een indrukwekkend formaat voor grootschalige evenementen of voor liefhebbers van het bereiden van grote stukken vlees.
  • Extra Extra Large: Het grootste model, ideaal voor professioneel gebruik of voor wie graag groots uitpakt bij het barbecueën.

Voordelen van de Big Green Egg modellen:

  • Duurzame constructie van keramiek zorgt voor een uitstekende warmtebehoud en -regulatie.
  • Veelzijdigheid om te grillen, roken, bakken, braden en meer, waardoor je een breed scala aan gerechten kunt bereiden.
  • Eenvoudig te gebruiken en te onderhouden, met een gebruiksvriendelijk ontwerp dat geschikt is voor zowel beginners als ervaren grillers.
  • Groot grilloppervlak biedt ruimte voor het bereiden van meerdere gerechten tegelijk, waardoor je efficiënt kunt koken, zelfs voor grote groepen.

Met een Big Green Egg haal je niet alleen een hoogwaardige barbecue in huis, maar ook een veelzijdig kooktoestel waarmee je keer op keer heerlijke maaltijden kunt bereiden.

Accessoires voor Barbecue

Maak je buiten kookervaring compleet met onze uitgebreide selectie accessoires, waaronder grillroosters, tangen, spatels, en nog veel meer. Elk accessoire is zorgvuldig ontworpen om je te helpen bij het bereiden van heerlijke gerechten en het maximaliseren van je barbecueplezier.

Kookboeken en Recepten: Ontdek nieuwe smaken en culinaire hoogstandjes met onze collectie kookboeken en recepten, speciaal samengesteld voor gebruik met de Big Green Egg. Van sappige steaks tot smaakvolle vegetarische gerechten, er is voor elk wat wils.

Onderhoudsproducten: Houd je Big Green Egg in topconditie met onze hoogwaardige onderhoudsproducten, waaronder reinigingsborstels, beschermhoezen en meer. Zo blijft je barbecue er jarenlang als nieuw uitzien.

Rookset:

Een rookset is een essentieel accessoire voor liefhebbers van slow cooking op een houtskoolbarbecue. Door gebruik te maken van een rookset kun je jouw gerechten verrijken met heerlijke aroma’s en smaken die je niet zou kunnen bereiken met gewoon grillen.

De rookset werkt door rookhoutsnippers of -chips toe te voegen aan het vuur van de houtskoolbarbecue. Wanneer deze houtsnippers beginnen te smeulen, produceren ze rook die de gerechten omhult en doordrenkt met een subtiele rokerige smaak. Dit proces voegt een extra dimensie toe aan je gerechten en kan variëren van een lichte rooksmaak tot een intensere rokerige smaak, afhankelijk van de gebruikte houtsoort en de duur van de blootstelling aan de rook.

Met een rookset kun je experimenteren met verschillende soorten rookhout en smaken om de perfecte combinatie te vinden voor jouw gerechten. Of je nu houdt van een subtiele hint van rook in je vlees, vis of groenten, of liever een krachtigere rokerige smaak wilt bereiken, de mogelijkheden zijn eindeloos met een rookset.

Of je nu een doorgewinterde grillmeester bent of net begint met het ontdekken van de kunst van het barbecueën, een rookset is een waardevolle toevoeging aan je barbecuegereedschap. Het stelt je in staat om een breed scala aan smaken te creëren en je gerechten naar een hoger niveau te tillen, terwijl je geniet van de authentieke smaak van slow cooking op een houtskoolbarbecue.

Outr kamado

Kamado barbecues zijn ontworpen met meerdere keramische lagen die warmte, rook en die kenmerkende barbecuesmaak isoleren. Ze bieden veelzijdigheid, waardoor je kunt grillen, roken, bakken, stomen en slow cooking kunt doen.

Met verschillende beschikbare kleuren en groottes, is er een Kamado barbecue voor elke voorkeur en behoefte. Bovendien zijn ze duurzaam en praktisch onverslijtbaar, waardoor ze een verstandige investering zijn voor liefhebbers van buiten koken.

Houtskool van Big Green Egg, OUTR en Pitmasters:

  • Big Green Egg houtskool: Big Green Egg staat bekend om zijn hoogwaardige houtskool, die speciaal is ontworpen voor gebruik in hun kamado-barbecues. De houtskool wordt gemaakt van hardhoutsoorten zoals eiken, hickory en esdoorn, die zorgen voor een consistente warmte en een lange brandtijd. De houtskool van Big Green Egg is vrij van chemicaliën en additieven, waardoor het een schone verbranding biedt en geen ongewenste smaken aan je gerechten toevoegt.
  • OUTR houtskool: De houtskool van OUTR is een premium product dat gemaakt is van hoogwaardig hardhout, zoals eiken en beuken. Het wordt zorgvuldig geselecteerd en verwerkt om een gelijkmatige verbranding en een consistente hitte te garanderen. De houtskool van OUTR is ideaal voor gebruik in allerlei soorten barbecues en zorgt voor een heerlijke rokerige smaak aan je gerechten.
  • Pitmasters houtskool: Pitmasters staat bekend om zijn hoogwaardige houtskoolproducten, die speciaal zijn ontworpen voor de professionele barbecuewereld. Hun houtskool wordt gemaakt van geselecteerde hardhoutsoorten en wordt op een zorgvuldige manier verwerkt om een optimale verbranding en een maximale hitte te garanderen. Pitmasters houtskool is ideaal voor langdurige low-and-slow bereidingen en zorgt voor een rijke en robuuste smaak aan je gerechten.

Alle drie deze merken bieden hoogwaardige houtskoolproducten die perfect zijn voor gebruik in verschillende soorten barbecues, of je nu een beginner bent of een doorgewinterde grillmeester. Het kiezen van de juiste houtskool is essentieel voor het bereiken van de perfecte smaak en textuur in je gerechten, dus het loont zeker de moeite om te investeren in een kwaliteitsproduct.

Outr plancha

De OUTR plancha bestaat uit drie delen: een sokkel (open of gesloten) met daarop een vuurschaal, afgewerkt met een bakplaat bovenaan. Deze veelzijdige vuurschaal op sokkel kan dienen als warmtebron of om heerlijke gerechten op te bereiden.

Gemaakt van cortenstaal, staat de OUTR plancha bekend om zijn roest oranjebruine kleur. Dit sterke staal roest niet door, waardoor het ideaal is voor buitengebruik. De vuurschaal is verkrijgbaar in een diameter van 80 of 100 cm, en met zijn brede bakplaat biedt het voldoende ruimte om je culinaire creativiteit te uiten.

Onze plancha’s garanderen een culinair hoogstandje tijdens je volgende outdoor evenement. Na het genieten van heerlijk eten, is er niets beter dan gezellig samenzijn rond het vuur.

Klik hier voor een overheerlijk recept hamburger caprese

Tuinhaard Outr malaga

Outr terrasverwarming

De Garden Fires van OUTR zijn tuinhaarden die zorgen voor comfort en gezelligheid, waardoor je in een oogwenk een warme en sfeervolle ambiance creëert op jouw terras. Deze stijlvolle toestellen zijn compact en eenvoudig verplaatsbaar, waardoor je ze overal in jouw tuin kunt plaatsen.

Onze OUTR Garden Fires zijn beschikbaar in zowel gas- als houtmodellen, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en behoeften. Als je houdt van de traditionele charme van knapperend houtvuur, dan zijn onze houtmodellen perfect voor jou. Maar als je liever kiest voor snelle warmte en gebruiksgemak, dan zijn onze gasmodellen wellicht meer jouw ding.

De terrasverwarmers op gas zijn zeer gebruiksvriendelijk; je hoeft alleen de haard aan te zetten en te genieten. Met een simpele regelschakelaar kun je de warmte aanpassen naar jouw wensen. Onze houtmodellen zijn ideaal voor het creëren van een gezellig buitenvuurtje. Je vult de branderkamer met houtblokken en met behulp van wat aanmaakhoutjes kun je het vuur gemakkelijk aansteken.

Bepaalde modellen kunnen (optioneel) uitgerust worden met een rooster, zodat je jouw tuinhaard ook kunt gebruiken als barbecue. Zo krijg je een veelzijdig kooktoestel met een uniek design dat een echte blikvanger zal zijn op jouw terras.

Wat betreft onderhoud vergen de gasmodellen niet veel werk; je kunt ze gewoon afdekken of onder een afdak plaatsen wanneer je ze niet gebruikt. De houtmodellen hoef je niet na elk gebruik schoon te maken, maar het is wel aan te raden om de overgebleven assen regelmatig te verwijderen. De meeste toestellen zijn vervaardigd uit cortenstaal en zijn dus bestand tegen weer en wind, waardoor ze het hele jaar door buiten kunnen blijven staan.

Naast gas- en houtmodellen biedt OUTR ook infraroodverwarmers aan. Deze bieden een geavanceerd verwarmingssysteem dat comfortabele warmte biedt op jouw terras. Met infraroodverwarming kun je genieten van directe warmte zonder dat de lucht eromheen opgewarmd hoeft te worden, waardoor het een efficiënte en comfortabele optie is voor buitengebruik.

Tot slot biedt OUTR ook de Odin pelletbrander aan, een innovatieve optie voor verwarming op pellets. Met de Odin pelletbrander kun je genieten van efficiënte en milieuvriendelijke warmte op jouw terras, terwijl je tegelijkertijd kunt genieten van de sfeer van een gezellig vuur.

Ontdek de nieuwste trend: de buitenkeuken! Steeds meer mensen omarmen het idee van een buitenkeuken voor hun achtertuin of terras. Een buitenkeuken is niet alleen functioneel, maar ook een ware eyecatcher en het middelpunt van gezelligheid tijdens zomerse avonden en weekendbijeenkomsten met vrienden en familie.

Buitenkeuken van Fraaii en de Workspace Table van Big Green Egg:

  • Fraaii buitenkeuken: De buitenkeukens van Fraaii combineren functionaliteit met stijl, waardoor ze een ideale aanvulling zijn op elke buitenruimte. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met een modern ontwerp, bieden deze buitenkeukens voldoende ruimte en opslagmogelijkheden voor het bereiden en serveren van heerlijke maaltijden in de buitenlucht. Met functies zoals ingebouwde gasbarbecues, houtskoolbarbecue, buitenovens, plancha, spoelbakken en opbergkasten, bieden de buitenkeukens van Fraaii alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke kookervaring in de buitenlucht.
  • Big Green Egg Workspace Table: De Workspace Table van Big Green Egg is een praktische en veelzijdige toevoeging aan je buitenkeuken. Gemaakt van duurzaam hout en voorzien van een stevig werkblad, biedt deze tafel voldoende ruimte voor het bereiden, serveren en opslaan van je favoriete barbecuegerechten. Met handige extra’s zoals haken en opbergvakken, houd je al je kookgerei en accessoires georganiseerd en binnen handbereik tijdens het koken. De Workspace Table is ontworpen om perfect te passen bij je Big Green Egg barbecue en zorgt voor een naadloze en stijlvolle integratie in je buitenruimte.

Met de buitenkeuken van Fraaii en de Workspace Table van Big Green Egg creëer je de perfecte setting voor het bereiden en genieten van heerlijke maaltijden in de buitenlucht. Of je nu een doorgewinterde barbecueër bent of gewoon op zoek bent naar een manier om meer tijd buiten door te brengen, deze hoogwaardige en functionele buitenkeukens bieden alles wat je nodig hebt voor een geweldige kookervaring onder de open hemel.