Firemagic, de outdoor keuken

Firemagic outdoor keuken

Met Firemagic wordt u de BBQ chef

Gestart als familiebedrijf en volledig ontwikkeld in Amerika is FIRE MAGIC in zijn 80-jarige geschiedenis uitgegroeid tot dé referentie bij alle BBQ enthousiastelingen. Zijn grote diversiteit in modellen, zijn verschillende manieren van bakken en koken, zijn stevigheid, levensduur, superieur design en voortdurende ontwikkelingen maken FIRE MAGIC tot de beste gas BBQ van het ogenblik: een schitterend middelpunt waarrond alle prachtige speciale familiegebeurtenissen en bijeenkomsten met vrienden zich afspelen.

Enig ontwerp en design, ongekende stevigheid

Vervaardigd in roestvrij staal (304) van de hoogste kwaliteit voor een maximum prestatie en met een onovertroffen aandacht voor precisie en detail in design en constructie maken FIRE MAGIC grills tot de meest elegante en duurzame grills van het ogenblik. FIRE MAGIC toestellen zijn ontworpen om beter en langer te presteren dan gelijk welke andere gas BBQ. Ons exclusief geavanceerd systeem om de warmte gelijkmatig te verdelen, onze rooster opties, onze mogelijkheid tot roken, het braadspit en de mogelijkheid om ook op houtskool te bakken zullen u steeds weer nieuwe mogelijkheden doen ontdekken tijdens het BBQen en maken u en uw FIRE MAGIC grill tot de “talk of the town”.

Met passie gemaakt: trots van zijn eigenaar

FIRE MAGIC grills worden gemaakt door mensen en voor mensen die zich alleen tevreden stellen met het allerbeste. Iedere FIRE MAGIC grill wordt volledig gemaakt in onze fabriek in de US. Elk toestel wordt steeds nagekeken en beoordeeld volgens de meest strikte kwaliteitsnormen. Door gebruik te maken van de laatste technologische ontwikkelingen en geleid door het waakzame oog van een meester vakman worden onze grills gemaakt om te voldoen aan de strengste eisen van de meest veeleisende klant. Dit is de beste waarborg die wij u kunnen bieden.

Voordelen van Firemagic

  • Plaats voor alles, beter kan haast niet
  • Levenslange garantie
  • Optimale temperatuurcontrole
  • Hele jaar door buiten te gebruiken, zelfs in de winter
  • Diepe vuurbox
  • Branders uit gegoten RVS

Geschikt voor alles
Firemagic is zeer geschikt voor het braden, grillen en roken van alle soorten vlees, vis, gevogelte, groenten en fruit.

Dit op een groot oppervlakte, het barkoppervlakte is de grootste van alle grasbarbecues.  Door het roestvrij stalen smaakrooster minimaliseert het opflakkeren van de vlammen en nemen geen smaak op. Ze verdampen de vrijgekomen sappen, wat ten goede komt aan de smaak.

Branders, gegoten RVS het kenmerk van Firemagic
De gegoten roestvrijstalen branders zijn 6.35 mm dik en wegen ieder 5.4 kg. De branders zorgen voor een consistente gelijkmatige warmte en een levenslange zekerheid.
De precies gegoten gasopeningen zitten gelijk verdeeld over de lengte van iedere brander
Een speciale gasverdeling met poortjes en tussenschotten in iedere brander zorgt voor een makkelijk aanmaken, evenredige vlam en warmte die op die manier mooi verdeeld wordt zowel op hoge als op lage stand.

Uniek design
Alleen het beste is goed genoeg. Onze “top of the bill” FIRE MAGIC ECHELON DIAMOND combineert ultieme prestaties met schoonheid en vernieuwing. De glanzende lijnen, de unieke vormgeving en de topprestaties, een ontsteking met een gloeimetaal, blauw oplichtende regelknoppen en een optioneel “Magic View Window” in het deksel maken bakken met de Echelon Diamond BBQ tot een echte luxe.

Optimale temperatuurcontrole met vleessonde

Met de digitale verlichte thermometer en vleessonde kan u precies grillen, stel de graden en timer in en bij meer of minder warmte of klaar geeft het een alarm. De afgeboorde front met verlichte knoppen en zachte naadloze lijnen met gepolijste accenten geven een special effect. De regelknoppen lichten op en zijn eenvoudig te bedienen. Het afgebeelde vlammetje kleurt rood als de knop op “aan” staat.

Gas en houtskool bbq
Met de rookmand bouwt u de gasbbq om tot een houtskool bbq. Roken met houtsnippers of bakken met houtskool is nog nooit zo makkelijk geweest. De mand wordt boven de brander geplaatst en de gasbrander ontsteekt de houtsnippers of de houtskool. Een rookdeksel en een bodemlade om de as op te vangen zijn inbegrepen net als het veiligheidshandvat.

Levenslange kwaliteit
Op de gegoten RVS branders, het RVS Diamond Schroeirooster en braadstang, de RVS bakroosters en hun behuizing.

Kwaliteit op de eerste plaats bij Firemagic!

Braadspit met RVS rugbrander

De motor zorgt voor een perfecte bereiding van het spit. Door het gebruik van kogellagers is het mogelijk om verschillende gewichten aan de braadspit te steken, hierdoor krijgt de motor minder weerstand en blijft het mooi rond draaien. Dit is belangrijk voor een goede levensduur van de braadspit. Een roestvrijstalen rugbrander gemaakt van staalschuim geeft meer efficiënte warmte voor het braden met minder kW. Een roestvrijstalen bescherming is voorzien wanneer u geen gebruik maakt van de rugbrander.

Firemagic outdoor keuken

Verschillende toebehoren

Teppanyaki, rookmand, zijbranders, deuren, lade’s, drankenstand, beschermhoezen, afwasbak en kraan en nog zoveel meer…

Maatwerk mogelijkheden

Geerts zorgt voor de volledige ombouw met kerrock wit voor een perfect naadloze uitvoering, uiterst geschikt voor buiten. Natuursteentabletten, steigerhout,… Elk onderwerp wordt in detail uitgerekend, uitgevoerd en geplaatst.

Enkele kenmerken op een rij