16 mei 2024

Geniet tijdens het opendeurweekend bij Aqua & Fire van gastronomische demo’s in samenwerking met Geerts.

Aqua & Fire, partner van Geerts

Dit jaar opent Aqua & Fire de deuren van een gloednieuwe showroom in Kasterlee voor een fascinerend opendeurweekend van 7 tot 9 juni 2024. Bezoekers krijgen de unieke kans om de nieuwste oplossingen in verwarming, koeling en eco-vriendelijke energiebronnente verkennen. Deskundigen zullen aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden en persoonlijke adviezen te beiden over hoe u uw huis energie-efficiënter kunt maken met hun systemen. Naast de technische inzichten, belooft het weekend een gezellige sfeer met leuks voor alle leeftijden, ook de allerkleinsten.

Voor diegenen geïntresseerd in duurzame woonoplossingen, biedt dit weekend een perfecte gelegenheid om geïnformeerd en geïnspireerd te raken en dat in zeer aangename sferen.

Geerts is fiere partner van Aqua & Fire en zorgt samen met hen voor knappe interieuroplossingen die technisch hoogstaand en energie-ëfficiënt zijn.

Demo Big Green Egg

Op de laatste dag van het opendeurweekend, zondag 9 juni, organiseert Geerts een Big Green Egg Demo van 13u tot 17u. Tijdens deze doorlopende demo van onze Big Green Eggs tonen we je van het aansteken tot de gastronomische mogelijkheden van dit buitenkooktoestel en dat onder de professionele begeleiding van een echte chef. Uiteraard kan proeven van al dat lekkers niet ontbreken tijdens deze demo. Ontdek meer over ons aabod van Big Green Egg buitenkooktoestellen.

Demo Alfa Forni Pizza

De leverancier van Alfa Forni Pizza biedt ook een demo aan van zijn pizza ovens en de mogelijkheden die deze toestellen bieden op zaterdag 8 juni. Het beloofd een interessante demo te worden met een lekkere hap als aangenaam gevolg. Alfa Forni Pizza ovens zijn beschikbaar bij Geerts.

Voor meer informatie over het opendeurweekend bij Aqua & Fire, bezoek hun opendeurweekend pagina.