6 januari 2017

Dit zijn de 5 trends voor 2017 over vuur in de woning

We willen je graag een vooruitblik geven aangaande de integratie van haarden en kachels in de woning.
Een staaltje techniek voor uw woning of gewoon een gezellig vuurtje?

Trend 1. Techniek en vuur

Techniek is niet weg te denken in onze maatschappij, denk maar aan volgende digitale punten welke ook vertaald zijn naar de kachels en haarden. Dit om nog meer uit ons oerelement “vuur” te halen, efficiënter en gebruiksvriendelijk verwarmen.

Smartphone/Iphone gebruik = stuurt uw gashaard, pelletkachel of cv systeem aan

Ecowave

Digitale schermen = volg uw verbranding op de voet met de hoogtechnologische sturingen met digitaal scherm voor uw haard/kachel of verwarming

Hoxter-Abra

PV-panelen halen energie uit de natuur voor elektriciteit = haarden en kachels halen energie uit de natuur met hout/gas voor warmte, eventueel gekoppeld op cv systemen in combinatie met thermische zonnepanelen voor warm waterhoxter_schema

Thermostatische verwarming = geïntegreerde ruimte thermostaat op pelletkachels/houtkachels

DanSkan_ORBIT_IHS

Online assistentie = communicatiemodule implementeren om op afstand een onderhoud/service op te volgen aan een gashaard of cv systeem

faq_fabio

Trend 2. Fonkelende gashaard met NSG sparkling effect

Beleving is dé reden om te kiezen voor een haard. Natuurlijk haardvuur is de rustgevende sfeermaker bij uitstek. Kalfire gashaarden staan internationaal bekend om hun realistisch vlammenspel.

Natural Spark Generator (NSG) maakt levensechte vonken

Kalfire zet opnieuw de toon in de markt voor gesloten gashaarden. Ditmaal met de in eigen huis ontwikkelde, gepatenteerde, Natural Spark Generator (NSG) technologie. Met deze noviteit, die als optie beschikbaar is voor alle haarden met een prestigebrander, worden in de haard vonken gecreerd om een perfecte indruk van authentiek vuur te wekken. De NSG zorgt ervoor dat vonkjes uit de brandende vlammen opstijgen en langzaam verbranden. Het levert een natuurgetrouw vlammenspel op.

Trend 3. Elektrische haarden, gewoon een gezellig vuurtje

Faber opti V single of double voor een levensecht elektrisch vuur, ideaal bij overschot aan elektriciteit bij Pv-panelen

www.geerts.be/inbouwhaarden/elektriciteit/faber

Trend 4. Combinatie haard- tv meubel gaat verder dan ooit te voren

Geen lieflijke pastelkleuren of materialen meer maar diepgaande donkerdere kleuren en materialen zoals donkergekleurd hout, donkere natuursteen met natuureffecten, zwart staalwerk zowel in design en landelijk interieur. We kiezen bewuster een volwassen interieur met diepgang, warmte. Een warme sfeer betekent donkerdere kleuren. Geef eens een groene of bronzen touch aan uw interieur dit gaat boomen.

Niet enkel de kleuren, maar ook de materialen worden bewuster gekozen, liefst kiezen we voor inbouwhaarden in combinatie met afgewerkte materialen zoals laminaten, natuursteen, houtfineer, staalwerk.

Op naar de Avant- garde stijl: een begrip uit de oorlogvoering en de kunst tussen 1895 en 1920. Avant-garde floreert in samenlevingen in volle veranderingen.

Trend 5. Kwaliteitsvolle pelletkachels

De pelletkachels hebben de houtmarkt al een paar jaar geleden veroverd, nu wordt er plaats gemaakt voor duurzame, kwaliteitsvolle pelletkachels met mooi design. Zowel voor vrijstaand als voor inbouw, goedkopere versies worden vervangen en woningen waar gebruiksgemak primeert kiezen voor een volautomatische pelletkachel.