Inbouwhaarden op hout

Inbouwhaarden op hout bieden enorm veel toepassingsmogelijkheden: ze zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als voor bestaande situaties. In ons assortiment vindt u onder andere liftdeurhaarden, draaideurhaarden, haarden op maat, doorkijkhaarden, panoramische haarden, en halfronde haarden. Telkens met het grootste gebruiksgemak, een prachtig vlammenspel en een schone verbranding voorop!

Een houthaard wordt aangesloten op een schoorsteen waarbij er met verschillende factoren rekening gehouden moet worden. Ook kan er een buitenluchtaanvoer voorzien worden zodat de haard geen zuurstof uit de ruimte neemt. Dit is zeer belangrijk in nieuwbouwwoningen waar de isolatiewaarden hoog zijn.

Onze merken van inbouwhaarden op hout

Inbouwhaarden op hout zijn zuinig en aangenaam

Onze houthaarden voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen waarbij een hoog rendement, minimum 70%, gegarandeerd is. Resultaat: een zuinig houtverbruik en aangename warmte! Bij een te laag rendement (onder andere open haarden) wordt er te veel hout verbruikt en verdwijnt veel warmte door de schoorsteen. Ons concept zorgt ervoor dat de convectiewarmte in de ruimte en naburige ruimtes wordt gebracht zonder ventilators. Gedaan dus met stof dat in de woning wordt rondgeblazen.

 

Inbouwhaarden met liftdeur of draaideur?

Liftdeuren:  Kalfire, Spartherm, Metalfire, Hoxter, Ifire

Draaideuren: Geurts, Lotus, Ifire

Nieuwsberichten inbouwhaarden op hout