Koopjeshoek

Hier vindt u super koopjes op houthaarden, houtkachels, speksteenkachels, pelletkachels, stijlschouwen, Alfa houtoven, Big green egg, Boretti wegens assortimentswijziging en/of stockmodellen en/of gebrande modellen.

Getoonde prijzen zijn inclusief 21 % btw.

Plaatsing van kachel en haarden is mogelijk, wanneer door ons geplaatst word indien de woning meer dan 10 jaar oud is wordt de btw van 6% toegepast op de plaatsing en de kachel.

Bekijk ook modellen op de online shop, klik hier

MatriX 1050-500 II

Omschrijving Een warme plek bij de haard, helemaal volgens jouw smaak. Dankzij de Faber MatriX-lijn kun je de haard van je dromen samenstellen, passend bij jouw wensen. Je begint met een basishaard en kunt daar verschillende elementen aan toevoegen. Verschillende achterwanden, de Symbio lichtmodule, ITC-besturing inclusief gratis app, ontspiegeld glas en nog veel meer. Faber MatriX is jouw ideale haard.
Originele prijs
5499,45
Koopjesprijs
3500

Faber Type Blokhus standaard met Symbiose

Omschrijving PRIJSPAKKER STOCKMODEL
De Faber Blokhus
Blokhus is een populaire badplaats boven in de kop van Denemarken. Een sfeervol Deens plaatsje met een prachtig strand en een mooie blokvormige vuurtoren met de naam; Rubjerg Knude Fyr. Deze vuurtoren heeft Faber gebruikt als inspiratie voor hun eigen "vuurtoren"
Deze Blokhus is een mooie driezijdige haard zodat het vuur ook nog een van drie kanten te zien is.
LED verlichting

Ook deze gaskachel van Faber beschikt over de Logburner. Dat betekent dat de stammetjes over de gaspijpjes zijn heengelegd. Hierdoor onstaat het effect dat de vlammen echt uit de houtset lijken te komen. Om het effect zo echt mogelijk te maken heeft Faber het vuurbed van deze kachel uitgerust met energiezuinige LED-verlichting.
Originele prijs
4604,05
Koopjesprijs
3913,44

Tulikivi speksteenkachel

Omschrijving TOONZAALMODEL TE KOOP AAN ZEER SCHERPE PRIJS.
De Koli 15 is het minimalistische broertje van de Raita-kachel, die opvalt door zijn verticale, smalle verbrandingskamerdeur. De heldere vakverdeling, die wordt bepaald door de lijnen van de vuurhaarddeur, onderstreept het rustige design. De oppervlaktebekleding zijn gemaakt van Classic gladde speksteenplaten. De moderne vuurhaarddeur heeft een smalle grijszwarte metalen rand en dubbel glas. De Koli-speksteenkachel slaat warmte efficiënt op met zijn volledige massa.
Originele prijs
13 685.00
Koopjesprijs
11632,25