Over Geerts

Voor een inbouwhaard,  een kachel op gas, hout of elektriciteit,  een speksteenkachel of pelletkachel is GeertsHS de vakspecialist in de Kempen.

Van modern tot klassiek, GeertsHS heeft voor iedere smaak en elk budget de gepaste oplossing in huis,  zowel in- als outdoor.

Warmtetechnieken op maat

Kwaliteit, maatwerk en vakmanschap staan bij GeertsHS centraal. Voor een inbouwhaard, hout- of gaskachel een Tulikivi speksteenkachel of pelletkachel is GeertsHS dé  vakspecialist in de Kempen. Van moder tot klassiek, GeertsHS heeft voor iedere smaak en elk budget de gepaste oplossing in huis, indoor en outdoor. Zowel voor de collecties haarden en kachels als voor  maatwerk kiest GeertsHS steevast voor  merken van topkwaliteit en voor toestellen met een buitengewoon efficiënte verbranding. Alle producten voldoen bovendien aan de hoogste brandveiligheidsnormen.  Medewerkers worden continu bijgeschoold zowel wat betreft veiligheid als technieken. Bij GeertsHS bent u in veilige handen!

Duurzaam verwarmen én trendy wonen

Van ventilatie,  sanitair, cv installatie eventueel aangevuld met zonne-energie en een speksteenkachel tot een volledige interieurinrichting met kleuradvies,  kan u terecht bij GeertsHS.  Het totale project  wordt tot één harmonieus, esthetisch en functioneel geheel verwerkt, handig voor u!

In een gezellig ingerichte toonzaal te Olen vindt u een groot aanbod modellen en inbouwprojecten.  Met een persoonlijke aanpak en professioneel advies begeleidt het verkoopsteam de klanten.  Ontwerpers en kachelbouwers zoeken samen met de klant naar het meest geschikte ontwerp.  De voorbereiding en uitwerking van het ontwerp gebeurt in een modern uitgerust atelier, gevolgd door een vakkundige plaatsing. GeertsHS beschikt eveneens over een uitstekende service na verkoop.  Omdat de tweede generatie langzaam aan de fakkel overneemt, is de continuïteit met de firma GeertsHS verzekerd.

 

Wij willen u graag uitleggen waarom u best kiest voor Geerts.

Meer dan 25 jaar ervaring
Met zoveel opgedane ervaring mogen we zeggen dat GeertsHS een toonangevend vakspecialist is binnen de Kempen.

200 Tulikivi speksteenkachels per jaar
GeertsHS is al jaren officiëel dealer van Tulikivi speksteenkachels wat resulteert in meer dan 200 installaties per jaar.

Familiebedrijf: verwarmen zit in onze genen
GeertsHS als familiebedrijf is aan zijn tweede generatie begonnen.

Kwaliteit komt altijd op de eerste plaats
Onze vakmensen kennen hun job als geen ander, gaande van de ontwerper tot de plaatser. Onze interne communicatieplan garandeert een vlotte en 100% kwalitatieve uitvoering.

Selectie van topmerken
GeertsHS werkt enkel met geselecteerde merken binnen het vakgebied. Wij volgen ook de internationale beurzen en tendenzen op de wereldmarkt.

3D ontwerp van uw droomverwarming
Via een 3D ontwerp krijgt u een duidelijk beeld van de realisatie. Op deze manier vinden we de gepaste oplossing voor elke stijl en woning.

Volledig interieurontwerp en inrichting
GeertsHS doet méér dan enkel het plaatsen van verwarming. Wij doen ook gehele totaalprojecten als dressings, vloeren, kasten. Met of zonder ingebouwde verwarming, het kan allemaal bij GeertsHS.

Zeer ruime toonzaal te Olen
Ontdek onze ruime toonzaal met verschillende modellen opgesteld. Bovendien kunnen we u ter plaatse al een goed idee geven van de mogelijkheden. Breng steeds uw plannen of eventuele foto’s mee van uw woning.

Info avonden met handige tips over verwarmen
Tijdens deze info avonden tonen we u de voordelen van Tulikivi speksteenkachels en hoe u warmteverlies kan voorkomen.

Outdoor
Geerts is tevens officieel verdeler van barbecue topmerken zoals Big Green Egg en Primo Grill.