7 maart 2022

Workshop Big Green Egg in Olen

Smakelijke workshop gericht op koken met een Big Green Egg. Inclusief eten, drank en wijn.

🥘 Wat staat er op het menu?

Aanmaken, onderhoud, basistechnieken bakken, grillen, roken, slowcooking. Een ervaren chef-kok van Big Green Egg leert je de volledige basis technieken aan. Ondertussen kunnen we genieten van de smakelijke seizoensgebonden aroma’s. Deel uw meningen met de chef-kok en elkaar zodat je zoveel mogelijk bijleert.

 

👍 Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is ideaal voor iemand die overweegt om een toestel aan te schaffen. Of voor personen die onlangs een toestel aankochten. Of om bij te leren door zelf een lekker menu te bereiden, culinair genieten!

 

💵 Prijs voor deze workshop

€89 per persoon.

Inbegrepen:

Eten en drinken met 3 consumpties + gratis koffie en thee zijn inbegrepen. Meer drankconsumpties zijn mogelijk aan betaling. Maximum 2 personen per tafel. Schrijft u zich in voor 1 persoon dan krijgt u een single tafel, schrijft u zich in voor 2 personen dan krijgt u een double tafel. Er zijn 4 single tafels en 8 double tafels. Voor het merk van Big Green Egg zijn er 4 medium modellen en 8 large modellen beschikbaar met een volledige uitrusting van accessoires. Gelieve bij de inschrijving melding te maken of u graag met een medium of large toestel wenst te werken. Indien de voorkeuren op zijn, dan kan Geerts zelf verder kiezen met welk toestel er gewerkt wordt. Eigen messen/gereedschap meebrengen mag maar moet niet. Geen voedselverspilling, breng je eigen overschotdoos mee en neem de zelfbereide overschotjes mee naar huis.

☘️ ACTIE
Kocht jij in 2022 een Big Green Egg of Alfa Forni bij Geerts? Of ben je van plan er eentje aan te schaffen? Dan krijg je éénmalig de helft van deze workshop terug als cadeaubon van Geerts, welke u vrij kan besteden in de Geerts shop.

➡️ Waar?
Geelseweg 54, 2250 Olen in de outdoor lounge van Geerts

Schrijf u hier in!