Watch, Learn & Taste

…Lees verder »

">

Smakelijke watch, learn & taste workshop gericht op koken met een outdoor toestel van Big Green Egg. Wat zal je ontdekken? Eerst komen er enkele basics aan bod en tonen we de verschillende technieken van de Big Green Egg en daarna gaat onze chef aan de slag met eenvoudige maar overheerlijke gerechtjes. U krijgt de …Lees verder »

Workshop Special, vlees met Big Green Egg

…Lees verder »

">

Smakelijke workshop verzorgd door Big green Egg. De “specials” zijn ideaal voor klanten die al wat meer ervaring hebben met het koken op de Big Green Egg. Echter wordt er tijdens deze workshops gewerkt rond het specifieke thema vlees. Deze workshop duurt 4 uur en zit vol tips en inspiratie om de lekkerste creaties op …Lees verder »

CV Haarden, koppel je energie samen

…Lees verder »

">

Een CV-haard zal de afgeleverde warmte energie overdragen naar andere verwarmingssystemen van uw woning. Dat betekent dus dat je op meerdere ruimtes in je huis kan genieten van de warmte van je haard. Met de stijgende energieprijzen staan we voor de uitdaging om zo optimaal te kunnen genieten van onze verbruikte energie. De efficiëntie van …Lees verder »

Workshop Special, wild met Big Green Egg

…Lees verder »

">

Smakelijke workshop verzorgd door Big green Egg. De “specials” zijn ideaal voor klanten die al wat meer ervaring hebben met het koken op de Big Green Egg. Echter wordt er tijdens deze workshops gewerkt rond het specifieke thema wild. Deze workshop duurt 4 uur en zit vol tips en inspiratie om de lekkerste creaties op …Lees verder »

Workshop traditionele Napolitaanse pizza met Alfa Forni

…Lees verder »

">

Smakelijke workshop verzorgd door pizzaiolo Luca Fabozzi te Olen gericht op het maken van Napolitaanse pizza’s in een traditionele houtoven van Alfa Forni. Luca Fabozzi is een pizzaiolo specialist in het maken van de echte Napolitaanse pizza: in deze workshop geeft hij de geheimen prijs van zijn origineel deegrecept waarmee jij thuis aan de slag …Lees verder »

Demodagen Outdoor Cooking te Olen

…Lees verder »

">

Smakelijke demodagen gericht op koken met een outdoor toestel van Big Green Egg, Alfa Forni, Boretti, Outr of Morso. Wat zal je ontdekken? Heb je interesse in een outdoor toestel van Big Green Egg, Alfa Forni, Boretti, Outr of Morso dan kan u langskomen tijdens de demodagen. Zowel op zaterdag als op zondag worden de …Lees verder »

Opendeurdagen te Olen

…Lees verder »

">

Informatieve opendeurdagen gericht op haarden & kachels Ontdekken tijdens deze opendeurdag Tijdens de opendeurdagen valt er veel te beleven bij Geerts op gebied van haarden & kachels we openen de toonzaal met extra openingsdagen zowel op zaterdag en zondag om jullie meer kans te bieden om langs te komen. Bent u op zoek naar een …Lees verder »

Workshops op maat, teambuilding & vriendengroepen

…Lees verder »

">

Smakelijke workshop. Inclusief eten, drank en wijn. Keuze uit volgende workshop: Minimum aantal personen 12,  maximum afhankelijk van de gekozen workshop 🥘 Wat staat er op het menu? Een ervaren chef-kok van Big Green Egg of Alfa Forni neemt je mee op culinaire reis. Je steekt zelf de handen uit de mouwen en leert actief …Lees verder »