Workshop BBQ zelf doen

…Lees verder »

">

Dé BBQ workshop waarmee je ZELF aan de slag gaat onder toezicht van onze chef. Denk je er aan een toestel aan te kopen, of kocht je er recent een aan? Dan neem je eenmalig GRATIS deel aan de workshop. Tijdens de workshop gericht op barbecueën met een outdoor toestel van Big Green Egg zul …Lees verder »

2019-05-05 10:00

Demo Big Green Egg

Geelseweg 54
Olen
2250 België

Smakelijke startersworkshop op 5 mei gericht op koken met een Big Green Egg. Inclusief eten en geselecteerde wijnen.

CV Haarden, koppel je energie samen

…Lees verder »

">

Een CV-haard zal de afgeleverde warmte energie overdragen naar andere verwarmingssystemen van uw woning. Dat betekent dus dat je op meerdere ruimtes in je huis kan genieten van de warmte van je haard. Met de stijgende energieprijzen staan we voor de uitdaging om zo optimaal te kunnen genieten van onze verbruikte energie. De efficiëntie van …Lees verder »

Workshop pizza oven met Alfa Forni

…Lees verder »

">

Denk je er aan een Alfa Forni aan te kopen, of kocht je er recent een aan? Dan neem je eenmalig GRATIS deel aan deze workshop*. Contacteer ons (*uitgezonderd Advanced workshop) Luca Fabozzi: “Ik ben geboren in Napels, de pizzahoofdstad van de wereld. Toen ik daar als kind opgroeide, ontwikkelde ik een interesse voor pizza …Lees verder »

Workshop BBQ watch, learn & taste

…Lees verder »

">

Denk je er aan een toestel aan te kopen, of kocht je er recent een aan? Dan neem je eenmalig GRATIS deel aan deze workshop. Contacteer ons Wat zal je ontdekken?. Tijdens de “Watch, Learn & Taste” workshop BBQ gericht op barbecueën met een outdoor toestel van Big Green Egg zul je verschillende interessante aspecten …Lees verder »

Opendeurdagen te Olen

…Lees verder »

">

Ontdek de Warmte en Stijl voor Huis en Tuin bij Geerts Olen Vrijdag 8 – zaterdag 9 – zondag 10 maart Vrijdag & Zaterdag: 10u00 – 17u00Zondag: 13u00 – 17u00 Bij Geerts Olen streven we ernaar om uw huis en tuin om te toveren tot een gezellige en stijlvolle oase. En dit voorjaar openen we …Lees verder »

Workshops op maat, teambuilding & vriendengroepen

…Lees verder »

">

Smakelijke workshop. Inclusief eten, drank en wijn. Keuze uit volgende workshop: Minimum aantal personen 12,  maximum afhankelijk van de gekozen workshop 🥘 Wat staat er op het menu? Een ervaren chef-kok van Big Green Egg of Alfa Forni neemt je mee op culinaire reis. Je steekt zelf de handen uit de mouwen en leert actief …Lees verder »