2019-05-05 10:00

Demo Big Green Egg

Geelseweg 54
Olen
2250 België

Smakelijke startersworkshop op 5 mei gericht op koken met een Big Green Egg. Inclusief eten en geselecteerde wijnen.

Workshop Alfa Forni

…Lees verder »

">

Smakelijke workshop verzorgd door Hendrik De Coster te Olen gericht op het maken van verschillende gerechten in een traditionele houtoven van Alfa Forni. Chef Hendrik is al jaren gepassioneerd door Outdoor Cooking. 20 jaar geleden na een gezellige avond bij vrienden rond de terrashaard besliste hij dat hij ook die weg op wou. Nadien is …Lees verder »

Big Green Egg Workshop Special: vlees

…Lees verder »

">

Welkom bij onze smakelijke workshop verzorgd door Big Green Egg! Deze workshop, speciaal ontworpen voor klanten met enige ervaring in het koken op de Big Green Egg, focust op het thema vlees. Gedurende 4 uur word je ondergedompeld in de wereld van vleesgerechten en ontvang je waardevolle tips en inspiratie om de meest heerlijke creaties …Lees verder »

CV Haarden, koppel je energie samen

…Lees verder »

">

Een CV-haard zal de afgeleverde warmte energie overdragen naar andere verwarmingssystemen van uw woning. Dat betekent dus dat je op meerdere ruimtes in je huis kan genieten van de warmte van je haard. Met de stijgende energieprijzen staan we voor de uitdaging om zo optimaal te kunnen genieten van onze verbruikte energie. De efficiëntie van …Lees verder »

Big Green Egg Workshop Special: wild

…Lees verder »

">

Welkom bij onze smakelijke workshop verzorgd door Big Green Egg! Deze workshop, speciaal ontworpen voor klanten met enige ervaring in het koken op de Big Green Egg, focust op het thema wild. Gedurende 4 uur word je ondergedompeld in de wereld van wildgerechten en ontvang je waardevolle tips en inspiratie om de meest heerlijke creaties …Lees verder »

Workshop traditionele Napolitaanse pizza met Alfa Forni

…Lees verder »

">

In deze smakelijke workshop, verzorgd door pizzaiolo Luca Fabozzi te Olen, leer je alles over het maken van Napolitaanse pizza’s in een traditionele houtoven van Alfa Forni. Luca Fabozzi is een specialist op het gebied van het bereiden van de echte Napolitaanse pizza, en in deze workshop deelt hij graag de geheimen van zijn originele …Lees verder »

Opendeurdagen te Olen

…Lees verder »

">

Ontdek de Warmte en Stijl voor Huis en Tuin bij Geerts Olen Vrijdag 6 – zaterdag 7 – zondag 8 oktober Vrijdag & Zaterdag: 10u00 – 17u00Zondag: 13u00 – 17u00 Bij Geerts Olen streven we ernaar om uw huis en tuin om te toveren tot een gezellige en stijlvolle oase. En dit najaar openen we …Lees verder »

Workshops op maat, teambuilding & vriendengroepen

…Lees verder »

">

Smakelijke workshop. Inclusief eten, drank en wijn. Keuze uit volgende workshop: Minimum aantal personen 12,  maximum afhankelijk van de gekozen workshop 🥘 Wat staat er op het menu? Een ervaren chef-kok van Big Green Egg of Alfa Forni neemt je mee op culinaire reis. Je steekt zelf de handen uit de mouwen en leert actief …Lees verder »