Workshop Special, Next level met Big Green Egg

…Lees verder »

">

Smakelijke workshop verzorgd door Big green Egg. Voor wie de basis onder de knie heeft van de Big Green Egg en net iets verder wil gaan. In deze workshop nemen we je mee op een culinaire trip waar je de mogelijkheden van jouw Big Green Egg nog verder uitdiept. We werken samen rond een thema …Lees verder »

Workshop traditionele Napolitaanse pizza met Alfa Forni

…Lees verder »

">

Smakelijke workshop verzorgd door pizzaiolo Luca Fabozzi te Olen gericht op het maken van Napolitaanse pizza’s in een traditionele houtoven van Alfa Forni. Inclusief eten, drank en wijn. Luca Fabozzi is een pizzaiolo specialist in het maken van de echte Napolitaanse pizza: in deze workshop geeft hij de geheimen prijs van zijn origineel deegrecept waarmee …Lees verder »

Demodagen Outdoor Cooking te Olen

…Lees verder »

">

Smakelijke demodagen gericht op koken met een outdoor toestel van Big Green Egg, Alfa Forni, Boretti, Outr of Morso. Wat zal je ontdekken? Heb je interesse in een outdoor toestel van Big Green Egg, Alfa Forni, Boretti, Outr of Morso dan kan u langskomen tijdens de demodagen. Zowel op zaterdag als op zondag komt de …Lees verder »

Opendeurdagen te Olen

…Lees verder »

">

Informatieve opendeurdagen gericht op haarden & kachels Nog geen datum bekend voor de volgende opendeurdag Ontdekken tijdens deze opendeurdag Tijdens de opendeurdagen valt er veel te beleven bij Geerts op gebied van haarden & kachels we openen de toonzaal met extra openingsdagen zowel op zaterdag en zondag om jullie meer kans te bieden om langs …Lees verder »

Wat is de toekomst van verwarming?

…Lees verder »

">

Iedereen is er over bezig: de stijgende energieprijzen! Het is niet duidelijk hoelang deze hoge prijzen gaan aanblijven. En als de prijzen (hopelijk) terug gaan dalen, gaat het terug zijn zoals vroeger? Tijdens deze infosessie overlopen we jouw mogelijkheden en de toekomst van verwarming. Want gelukkig: er zijn opties om jouw energie-consumptie te optimaliseren. Volgende …Lees verder »

Workshops op maat, teambuilding & vriendengroepen

…Lees verder »

">

Smakelijke workshop. Inclusief eten, drank en wijn. Keuze uit volgende workshop: Big Green Egg Alfa Forni Outr plancha Minimum aantal personen 12,  maximum aantal personen 20. 🥘 Wat staat er op het menu? Een ervaren chef-kok van Big Green Egg of Alfa Forni of Outr plancha neemt je mee op culinaire reis. Je steekt zelf …Lees verder »