Spartherm haarden

GeertsHS is officiële verdeler van Spartherm haarden

Spartherm beschikt ook over een assortiment van Green design CV haarden.

Wil u meer rendement uit uw haard/kachel halen? een cv haard is een milieuvriendelijk alternatief om heel je huis te verwarmen. De hete rookgassen zorgen voor het verwarmen van water voor je cv systeem of sanitair warm water.  Op deze manier bespaar je flink op je energiekosten.

Bezoek onze gratis infosessies.

GeertsHS informeert over de uitgebreide mogelijkheden op de markt.
Zonder aankoopverplichting, vrij voor iedereen:

GeertsHS Events

 

GeertsHS warm familiebedrijf met een passie voor vuur

In Olen toont GeertsHS hoe vuur en warmte een centrale plaats krijgen in iedere woonkamer. Met een zeer uitgebreid gamma haarden en kachels biedt GeertsHS totaal oplossingen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.
Brandveiligheid en CO² uitstoot zijn aspecten die speciale aandacht genieten bij het ontwerp en de realisatie van elk project. Naast verwarmingstechnieken, sanitaire installaties en interieurwerken is recent ook de outdoor beleving aan het gamma toegevoegd waardoor GeertsHS meer dan ooit het label van totaalconcepten verdient.

Voor elke klant voorzien we een persoonlijke aanpak, vanaf het eerste contact, ontwerp tot uitvoering en naservice.

GeertsHS legt zijn specialisatie in alle soorten warmte systemen “Heat Systems”. Van haarden met interieur voor TV tot cv- haard/kachel met warmtetechnieken.

Bekijk ons aanbod op de website. U kan online een afspraak maken of breng een vrijblijvend bezoek aan de toonzaal in Olen.